James Hubley nu va mai detine functia de director general al Romtelecom, din 1 februarie, potrivit intelegerii dintre cele doua parti, iar functia va fi preluata de Georgios Ioannidis

Georgios Ioannidis, a detinut pana in prezent functiile de director general al OTENET (din iunie 2000) si de director executiv tehnic al OTE (din septembrie 2004). In plus, Ioannidis este membru in consiliile de administratie ale mai multor companii din Grupul OTE , inclusiv la Romtelecom, din iulie 2006.

Ioannidis si-a inceput cariera in 1975, in cadrul OTE, unde a activat ca inginer de telecomunicatii. A detinut diferite pozitii in departamentele de intretinere, planificare si telematica. In 1993, a plecat de la OTE la Vodafone Grecia, in functia de manager de inginerie a comutatiei si software, iar in 1998, a preluat funtia de manager de inginerie in cadrul Cosmote, dupa care a ocupat pozitia de director executiv tehnic al Cosmote.

Georgios Ioannidis s-a nascut la Istanbul, in 1950. El a absolvit , in 1973, Universitatea din Bosfor, Istanbul, ca inginer electronist. In 1975, a obtinut masteratul in cadrul Institutului de Tehnologie Lowell (astazi, Universitatea din Massachusetts), Lowell, Massachusetts SUA.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Romania, cel mai mare numar de clienti pentru pachetele Magenta One