Intrarom propune Triple Play - televiziune, Internet si telefon, intr-un singur pachet

In actualul stadiu de dezvoltare a comunicatiilor, cand credeam ca banalul cablu de cupru va fi aruncat la groapa de gunoi a comunicatiilor, iata ca cineva s-a hotarat sa-i dea o intrebuintare hi-tech.

Cand tehnologiile ultra-sofisticate sunt adoptate de tot mai multi operatiori si furnizate de asemenea de tot mai multi producatori si integratori de sisteme de telecomunicatii, Intrarom propune solutia Triple Play dedicata accesului la mai multe tipuri de servicii.

Pachetul de servicii oferite include furnizare de continut video multicast si video la cerere, transfer de date, acces internet de mare viteza si telefonie.

Sistemul permite furnizarea simultana de continut video, voce si date la viteze de pana la 24 Mbps, utilizatorul final beneficiind de servicii broadcast TV si radio, muzica si video la cerere, programe Pay-Per-View, ghiduri interactive, memorarea canalelor TV preferate, e-mail, chat, jocuri online, navigare pe web, mesagerie electronica precum si servicii telefonice, utilizand doar televizorul si calculatorul personal.

Programele TV pot fi selectate prin meniuri dedicate de cautare avansata dupa titlu, actori sau categorie.

In timp ce urmareste la televizor programul preferat, clientul poate primi apeluri telefonice, poate lua decizia de a raspunde la apel sau de a retine apelul si a utiliza functia de call-back si poate efectua transferuri de date, platforma de utilizare avand meniuri in mai multe limbi, inclusiv romana.

FS-CDN reprezinta astfel o solutie de furnizare continut end-to-end, personalizata pentru furnizorii de servicii de telecomunicatii care necesita investitii up-front reduse asigurand profitabilitate imediata.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri