Compania britanica de telefonie mobila Vodafone a anuntat ca a incheiat o intelegere cu reprezentantii popularului site YouTube.com, si ca va oferi acces la serviciile sale video prin intermediul telefonului mobil.

Acest serviciu va fi disponibil pentru inceput doar in Marea Britanie si va oferi zilnic o selectie de materiale video, potrivit NewsIn. Reprezentantii Vodafone au declarat ca utilizatorii vor putea sa dea mai departe prietenilor linkuri catre videoclipurile preferate si ca vor putea sa incarce materiale video pe site direct de pe telefonul mobil.

La inceputul acestei saptamani Vodafone a mai anuntat ca va lansa un serviciu impreuna cu site-ul MySpace.com, apartinand companiei News Corporation. Prin intermediul acestui serviciu, clientii Vodafone vor putea accesa My Space de pe telefonul mobil.

Noile servicii puse la dispozitie de Vodafone, reflecta tendinta operatorilor de telefonie mobila de a gasi si alte utilizari pentru telefoanele mobile.

Vodafone este cea mai mare companie de telefonie mobila din Europa, are divizii in 25 de tari, retele partenere in alte 35 de tari si ofera, in prezent, servicii pentru 200 milioane de clienti din intreaga lume. YouTube apartine corporatiei Google Inc., care detine cel mai utilizat motor de cautare pe interet, Google.com.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Dobre, Samsung: S20 Ultra, cel mai scump vârf de lance, este și cel mai dorit
Setari Cookie-uri