IDC Romania va prezenta joi un dialog despre securitatea IT odata cu cea de-a treia editie anuala a conferintei IDC IT Security Roadshow organizata la Bucuresti.

Anul acesta, evenimentul IDC va viza securitatea IT proactiva, intre terorismul cibernetic si va fi gayduit de expertii in securitate Offer Akerman, expert international in securitate, si Craig Fellenstein, director al Intelligence Operations Group. La eveniment va participa si Zsolt Nagy, Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Michelle Pirtle, agent FBI, renumiti profesionisti in securitatea IT, analisti IDC si experti din partea partenerilor de la nivel regional si local: Cisco Systems, Fortinet, APC, Internet Security Systems, Axel Soft IT Group, Oracle si Romsym Data.

Potrivit IDC, cheltuielile cu securitatea IT vor creste cu peste 23% in majoritatea tarilor Central Europene in 2007. Mai mult, cheltuielile cu laptopurile va creste cu cel putin 20%, ceea ce inseamna mai mult de patru ori decat rata pentru desktop-uri (calculatoare de birou), insemnand ca solutiile de securitate wireless vor fi in curand o necesitate. in plus, furnizorii de servicii mobile si-au extins ofertele de wireless in acelasi timp in care furnizorii de linii fixe fac banda larga mai accesibila si mai usor de adoptat, atat pentru companie cat si pentru acasa.

Conferinta va reuni directori de securitate si specialisti, strategi din companii utilizatoare de produse, solutii si servicii IT. Vorbitorii vor furniza informatii esentiale despre teme precum protectia punctelor de lucru, birourilor si cladirilor, protectia retelelor de amenintarile interne si externe, tehnicile hacker-ilor, securitatea aplicatiilor web, furtul de identitate sau managementul identitatii virtuale.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri