Cosmote a introdus o noua optiune pentru cartele, care costa cinci euro pe luna, pentru a raspunde cererii ridicate de pachete de servicii integrate.

Exraoptiunea lansata include 200 de minute, 200 sms si 50 mesaje multimedia in retea si 50 de minute catre reteaua Romtelecom pentru cinci euro pe luna credit. Extraoptiunea este disponibila pentru utilizatorii care isi activeaza cartela Cosmote intre 12 30 aprilie apeland sau trimitand un mesaj la numarul gratuit 250.

Noua extraoptiune este promovata prin intermediul unei campanii integrate de comunicare derulata la radio, TV, outdoor, print si pe Internet.

Pana in prezent, Cosmote Romania a investit 220 de milioane de euro, in special, in reteaua de acoperire si detine 350 de milioane de euro in active. Operatorul mobil a incheiat anul 2006 cu un numar de 1,23 milioane de clienti si o cota de piata de aproximativ 7%. Acoperirea retelei Cosmote s-a extins la 95% din teritoriul tarii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri