Prezent in Romania din 2005 prin InterLogics Technologies, firma care avea ca obiect principal dezvoltarea in continuare a sistemelor InterLogics, grupul german a hotarat, dupa analizarea potentialului pietei, sa isi extinda vanzarea si implentarea de solutii de eGovernment si pe piata din
estul Europei, "varful de lance" fiind Romania.

"Consideram ca estul si centrul Europei a ajuns la maturitatea necesara pentru a putea asimila produsele si serviciile dezvoltate de noi si astfel administratia publica si cea locala vor putea oferi portaluri care vor veni intr-adevar in sprijinul cetatenilor, respectand directivele Comisiei Europene in domeniu", spune Nadeem Arif, unul din actionarii grupului si CEO InterLogics eGovernment GmbH.

InterLogics ofera solutii pentru serviciile de eGovernment organizatiilor guvernamentale, primariilor si unitatilor administrative locale din Germania. Grupul nemtesc InterLogics CMS ofera si cadrul tehnic pentru crearea de pagini de internet. in prezent, mai multe orase, consilii judetene si prefecturi se afla in discutii cu filiala din Romania a grupului german pentru implementarea, modificarea sau imbunatatirea solutiilor de eGovernment oferite.