Grupul international de consultanta Assystem a terminat anul 2006 cu o cifra de afaceri de 4,2 milioane euro in Romania, in crestere cu 90% fata de anul 2005 si si-a dublat numarul angajatilor, la 200, potrivit unui comunicat al diviziei romanesti.

Compania isi propune sa atinga rapid numarul de 500 de angajati, recrutand cat mai multi tineri ingineri romani. "Romania este o tara cu o puternica traditie industriala si cu competente stiintifice insusite in centre universitare de traditie. in acest context apreciem rezultatele Assystem Romania in cadrul grupului, cu atat mai mult cu cat speram sa avem in Romania un veritabil centru de competenta complementar altor tari din Europa", a declarat presedintele Assystem, Dominique Louis, in comunicatul publicat pe site-ul companiei.

Assystem e prezenta in Romania de 13 ani, fiind specializata in consultanta pe domeniile inginerie, tehnologie si inovatie, cu proiecte derulate prin trei centre: Bucuresti - pentru aeronautica, industria auto si energie, Pitesti - pentru automobile - si Constanta - constructii navale si energie.

Printre clientii grupului in Romania se numara: Renault, Grupo Antolin, GE Energy, Dacia, PCI, Michelin, France Telecom, Trelleborg, Alcatel, Visteon, Areva, ABB, Nissan, Airbus, mai precizeaza comunicatul.

Assystem e un grup international de consultanta in inginerie cu 9.000 de angajati pe plan mondial in domenii precum aeronautica, automobile


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si