Fotografiile reprezintă o parte importantă din viața noastră, odată ce rețelele sociale au devenit ca un album al momentelor pe care le petrecem. Nu suntem cu toții profesioniști pentru a folosi un aparat de fotografiat de ultimă generație, care poate deveni chiar incomod uneori, prin urmare ne folosim de telefoanele mobile. Iată cinci aplicații pe mobil cu ajutorul cărora putem să facem fotografii spectaculoase.

Pixlr

Pixlr oferă gratuit o varietate de instrumente de editare a fotografiilor, inclusiv decuparea, rotirea, ajustările de culoare și luminozitate. La acestea se adaugă efectele speciale precum estomparea selectivă și culoarea spot, scrie Business Insider.

Există, de asemenea, o varietate de șabloane de pagină și colaje în care puteți plasa și aranja fotografii. Toate funcțiile sunt disponibile gratuit, dar puteți plăti pentru a elimina reclamele din aplicație.

Este disponibil atât pentru iPhone, cât și pentru Android.

Snapseed

Snapseed este alegerea fotografilor ocazionali, care caută un editor foto care să mențină lucrurile simple.

Interfața este poate cea mai ușoară dintre toate aplicațiile de editare foto - trebuie doar să selectați instrumentul și apoi să alegeți intensitatea sau să vă personalizați selecția din câteva opțiuni.

Nu există glisoare, cadrane sau alte widget-uri care să vă încetinească. Și nu lipsesc funcțiile; instrumentele variază de la balansul de alb la controlul perspectivei, la îmbunătățirea HDR și la estomparea obiectivului.

În plus, pentru că este un produs Google, nu sunteți bombardat cu anunțuri în aplicație sau notificări de actualizare.

Snapseed este disponibil pentru iPhone și Android.

PhotoDirector

PhotoDirector este un editor foto complet pentru iPhone și Android, dotat cu instrumente precum decuparea și rotirea, ajustarea perspectivei și controlul expunerii, împreună cu efecte speciale precum eliminarea obiectelor, înlocuirea cerului sau a razelor de lumină.

Cu toate acestea, interfața este puțin aglomerată și poate fi copleșitoare pentru utilizatorii noi.

În plus, aplicația încearcă din greu să vă vândă versiunea premium. Unele dintre funcțiile mai avansate, de exemplu, pot fi aplicate doar o dată pe zi în timp ce utilizați versiunea gratuită.

Color Splash

Color Splash, disponibil atât pentru iPhone, cât și pentru Android, transformă fotografia în alb-negru și apoi vă permite să adăugați culoarea spot înapoi folosind degetul.

Este ușor de făcut și efectul arată grozav.

Din păcate, fiecare fotografie primește un filigran relativ mic, dacă nu faceți upgrade la versiunea plătită.

Adobe Photoshop Express

Photoshop Express este versiunea mai prietenoasă pentru consumatorii celui mai popular software de editare foto din lume. Express pentru iPhone și Android are aproape toate caracteristicile imaginabile - aceasta ar putea fi singura aplicație de care aveți nevoie.

Are o multitudine de filtre pentru efecte foto de bază, controale pentru expunere și luminozitate cu o singură atingere, o perie de vindecare pentru a elimina petele, dar și suprapuneri de text și multe altele.

De asemenea, puteți crea colaje din mai multe fotografii.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri