Cât de important este să-ți surprinzi angajații de Ziua Internațională a Femeii? Să îți arăți aprecierea față de femeile care lucrează în compania ta este o modalitate excelentă de a le mulțumi acestora pentru rolul și importanța lor în organizație. Mai mult, sărbătorirea zilei de 8 Martie poate avea un impact pozitiv atât în rândul angajaților, cât și asupra imaginii companiei pe piață. Află ce poți să faci de ziua femeii în compania ta și cum să-ți surprinzi angajatele cu cele mai creative cadouri.

Iată 5 idei memorabile pentru a valoriza ziua de 8 Martie alături de angajații tăi:

1. Organizează o petrecere

Ideile pentru 8 martie pot începe cu socializarea. Cere ajutorul echipei de marketing și organizează un eveniment în cadrul companiei sau la un restaurant, dacă bugetul îți permite. Nimic nu se compară cu o după-amiază specială, în care îți inviți angajații la dialog deschis, să se cunoască mai bine sau să abordeze diferite subiecte de interes comun.

2. Înmânează femeilor carduri cadou

O altă modalitate de a-ți exprima aprecierea și recunoștința față de femeile din companie este de le a distribui cadouri. Cum ar fi ca după petrecere să le oferi tichete cadou de la Pluxee cu care au posibilitatea să-și aleagă cadoul potrivit, în funcție de nevoi. În schimb, dacă echipa ta este la distanță și vrei să le oferi experiențe personalizate, oferă-le o platformă de beneficii flexibile din care să aleagă în funcție de bugetul pus la dispoziție de companie.

3. Acordă diplome pentru merite deosebite

Dacă una dintre strategiile tale de HR este să promovezi talentele și rezultate obținute în cadrul companiei, acum este momentul să pui accentul pe femeile care ies în evidență. Fie că acorzi diplome pentru Angajatul lunii, Cel mai bun Manager, Cel mai bun Mentor sau Salariatul Anului, important este să atragi atenția asupra calității muncii și să recompensezi acele rezultate.

4. Vizionați împreună un film

Ce-ai zice dacă le-ai oferi angajatelor un bilet la un film care promovează drepturile sau emanciparea femeilor? Dacă dispui de o sală de conferințe suficient de mare, poți organiza o sesiune de film la sediul companiei. Nu uita să amenajezi un mini bar cu sucuri, popcorn, cafea, gustări și prăjturi. La finalul filmului puteți dezbate idei și impresii.

5. Oferă cadouri personalizate

În topul ideilor bune de cadouri pe care să le oferi doamnelor și domnișoarelor de 8 martie se află și kit-urile personalizate. Un kit sau set poate conține vouchere pentru înfrumusețare, abonamente la săli fitness sau wellness precum și cursuri de formare profesională sau abonamente care oferă acces la o platformă de educație financiară.

Ține cont de sfaturile de mai sus și sărbătorește femeile diferit în acest an. Indiferent pentru ce tip de cadou optezi, important este să transformi această zi semnificativă într-un eveniment pozitiv care celebrează femeile și inspiră, într-un final, toți angajații!
Poză de CoWomen pe Pexels.com

Sursa foto: pexels.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri