Compania Flamingo International a anuntat volumul de vanzari ale celebrei console Sony Playstation 3 pana in prezent. Consola a fost lansata pe data de 23 martie in cadrul unui eveniment la care au participat jucatorii echipei FC. Steaua.

La nici doua luni de la lansarea simultana in toata Europa, Playstation 3 a inceput deja sa dispara de pe rafturile retailerului Flamingo. “Pana in acest moment, magazinele Flamingo si Flanco numara un total al vanzarilor Playstation 3 de peste 400 de unitati in doar doua luni. Targetul nostru pentru anul 2007 este de 1000 de unitati vandute, iar dupa cum observam raspunsul clientilor nostri, putem chiar sa-l depasim”, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Playstation 3 costa 1999 de lei in magazinele Flanco si Flamingo. Consola predecesoare lui PS3, Playstation 2, costa – 499 lei in aceleasi magazine. Noua consola de la Sony are tehnologie BlueRay Disc, bluetooth, HD ready si poate fi conectata la internet. “Numarul de 400 de unitati vandute ar fi putut fi depasit cu mult daca toate comenzile noastre de la Sony ar fi fost onorate in timp. Chiar si asa, am reusit sa vindem peste 400 de bucati, o cifra pozitiva daca punem in balanta pretul si timpul in care am realizat acest lucru” a mai spus Jiri Rizek.

Citeste si:

In afara de Playstation 3, Flamingo International a anuntat si comercializarea consolei Nintendo WII in magazinele Flanco si Flamingo incepand cu 15 mai.