Vodafone Romania lanseaza numerotatia fixa proprie pentru serviciile de voce oferite clientilor de afaceri, in cadrul solutiilor integrate de comunicatii. Noua numerotatie fixa Vodafone va fi folosita de aproximativ 6.000 de mari companii care utilizeaza aceste solutii.

Numerele fixe Vodafone vor avea prefixul „0372”, urmat de alte 6 cifre, si vor fi accesibile din principalele retele nationale, fixe si mobile: Romtelecom, Orange, Cosmote, Telemobil, RCS & RDS, UPC Romania.

„Prin completarea ofertei de servicii integrate de comunicatii cu propriile numere fixe, am dorit sa ne consolidam pozitia de furnizor de servicii complete de comunicatii, intr-o singura retea performanta de comunicatii”, a spus Liliana Solomon, Presedinte si Chief Executive Officer, Vodafone Romania. „Rezultatele noastre arata ca ponderea veniturilor realizate pe segmentul clientilor de afaceri a inregistrat o dinamica superioara in ultimii ani”, a adaugat aceasta.

Cu optiunea de voce fixa, companiile care utilizeaza serviciile integrate de comunicatii de la Vodafone beneficiaza de un tarif unic, de 0,03 USD / minut (tarif fara TVA), pentru apelurile de voce fixe efectuate in reteaua Vodafone si catre celelalte retele nationale fixe, incluzand Romtelecom, RCS & RDS, UPC Romania, indiferent de ora si de localitate. Apelurile efectuate din reteaua fixa Vodafone catre retelele mobile vor fi tarifate in functie de planul tarifar al fiecarui client.