Portalul Goovel.net lanseaza primul magazin turistic online din Romania, care face in mod automat pentru vizitator toate calculele necesare pentru a afla tariful total al calatoriei, precum si cel mediu pe persoana

Goovel este un magazin turistic online multi-operator, in care activeaza peste 275 de agentii de turism, hoteluri, pensiuni, vile, companii de transport si inchirieri masini.

Prin intermediul portalului, turistii isi pot construi initerariul dorit, adaugand pe rand ofertele turistice in cosul online de cumparaturi. Stabilind informatiile despre calatorie si analizand rezultatele calculului automat pe care Goovel il executa rapid, turistii afla tariful total al calatoriei dorite. Itinerariul din cosul de cumparaturi turistice este in final trimis catre operatorii turistici pentru procesarea rezervarilor.

Lansat la sfarsitul anului 2006, Goovel.net este un website turistic, ce cuprinde directii si tehnici noi de abordare a promovarii online a unitatilor, companiilor si agentiilor turistice.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Romanii au de 4 ori mai multa incredere in CE decat in Parlament