Lansat acum o săptămână, smartphone-ul Honor Magic V2 a ajuns în topul vânzărilor pe JD.com, cel mai mare retailer online din China, concurând cu alte modele Apple pentru primele trei locuri.

Honor, companie desprinsă din Huawei, a lansat dispozitivul Magic V2 pe 12 iulie, cu un preț de pornire de 8.999 de yuani (1.110 euro).

Vânzările au început oficial joi. Dar o săptămână de cerere de pre-vânzare a împins termenele de livrare pentru noile comenzi până la jumătatea lunii septembrie, potrivit aplicației JD.com.

Modelul Magic V2′ de 9.999 de yuani (1.233 euro) a ocupat locul al doilea în topul popularității în rândul vânzărilor de smartphone-uri de pe JD.com începând de joi dimineață, în timp ce un Apple iPhone 14 Pro de 7.799 de yuani (962 euro) a ocupat primul loc. iPhone 13 a ocupat locul al treilea.

Noul dispozitiv Honor se pliază pentru a fi aproape la fel de subțire ca un iPhone - 9,9 milimetri față de cei 7,85 milimetri ai modelului 14′, fără carcasă. Aceasta înseamnă că Magic V2 are o grosime de aproximativ trei optimi de centimetru atunci când este pliat.

Important este că telefonul pliabil a reușit să echilibreze subtilitatea cu "o autonomie rezonabilă a bateriei", a declarat Ethan Qi, director asociat la Counterpoint Research. "Din punctul meu de vedere, cele mai mari avantaje [pentru telefon] sunt cea mai mică grosime din industrie (9,9 mm) și cea mai mică greutate (231 g)."

Honor susține că bateria lui Magic V2′s are o grosime de doar 2,72 milimetri și poate susține aproximativ 14 ore de vizionare video pe ecranul mare desfășurat al telefonului. iPhone 14 susține că poate oferi aproximativ 20-30 de ore de vizionare video cu o singură încărcare a bateriei, în funcție de modelul de telefon.

Samsung urmează să lanseze dispozitive pliabile "mai subțiri și mai ușoare" în cadrul unui eveniment din 26 iulie, potrivit unui anunț publicat pe blog. Compania promovează, de asemenea, acel eveniment de lansare "Join the Flip Side", transmis în direct în China.

Galaxy Z Fold4 de la Samsung se vinde la prețul de 10.999 de yuani pe JD.com, în timp ce Galaxy Z Flip3, care se deschide ca un telefon cu clapetă, afișează un preț de 4.699 de yuani.

Sursa foto: Hihonor.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri