Viața omului modern se schimbă cu o viteză amețitoare. Ritmul devine mai alert, suntem martorii unei evoluții a tehnologiei cu care uneori poate că e greu să ținem pasul, chiar dacă informația este mai la îndemână ca oricând, și care ne influențează iremediabil stilul de viață.

Adultul secolului 21 are de înghesuit într-o zi sport, muncă, viață de familie și viață socială, iar dacă rămâne loc și pentru un hobby, lucrurile stau deja mai mult decât minunat.

Când agenda zilei e atât de încărcată, poate fi dificil să găsești un accesoriu care să bifeze toate căsuțele: și sport, și office, și elegant, și cool.

Când vine vorba de ceasuri, însă, cu HUAWEI ai tras lozul câștigător: cel mai nou ceas al seriei GT, HUAWEI WATCH GT 4, vine nu numai cu îmbunătățiri semnificative față de generațiile precedente, ci și cu peste 10 000 de interfețe ale ceasului, pe care le poți schimba în câteva click-uri în funcție de ce ai trecut în calendar.

Ceasul își schimbă interfața, dar lupul ba

Dacă gândul ți s-a dus la Lupul de pe Wall Street, ești în locul care trebuie. HUAWEI WATCH GT 4 este creat special pentru cei care își doresc să atingă succesul, indiferent de domeniul ales sau de forma pe care o are succesul pentru ei.

Cadranul geometric al celui mai nou ceas de la HUAWEI propune două variante de design, ambele la fel de impunătoare și inspirând eleganță și putere: forma octogonală, robustă, care funcționează ca o referință la tradiționalele ceasuri analog de lux pentru GT 4-urile de 46 mm, și forma clasică, circulară, care inspiră rafinament în variantele de 41 mm.

Display-ul AMOLED, subțire și elegant, vine în variantele de 1.43 inchi cu o densitate de 326 PPI și de 1.32 inchi cu o densitate de 352 PPI, în funcție de dimensiunea de ceas aleasă. Experiența vizuală, însă, este aceeași: rezoluția de 466 x 466 asigură utilizatorul că indiferent de ce interfață va alege din cele peste 10 000 watchface-uri disponibile, calitatea imaginii va fi ireproșabilă.

Astfel, într-un singur ceas, ai cel puțin 10 000, deci nicio ocazie nu te va prinde nepregătit/ă cu cel mai nou gadget lansat de HUAWEI. În plus, pe lângă interfață, curelele ceasurilor vin și ele într-o varietate de forme, culori și materiale, de la clasica curea metalică, la curele inspirate din bijuterii, curele din piele și din materiale reciclate.

Ascultă de ceasul tău ca să-ți fie ție bine

Viața e mai ușoară atunci când la încheietura ta ai acces la aproape toate informațiile de care ai nevoie despre corpul tău și starea ta de sănătate. Cu un senzor perfecționat față de generațiile precedente, HUAWEI WATCH GT 4 se bucură de un upgrade la acuratețea cu care îți poate măsura ritmul cardiac.
Ceasul cu o autonomie a bateriei de până la două săptămâni îți va monitoriza felul în care respiri în timpul somnului, iar pentru a sta mereu conectat alături de cei dragi, funcția Health Community te va notifica atunci când va descoperi informații anormale în monitorizarea persoanelor apropiate din viața ta, care folosesc aceeași metodă de a avea grijă de sănătatea lor.

Prin funcția de monitorizare a ciclului menstrual, GT 4 ridică nivelul ceasurilor inteligente de pe piață, versiunea 3.0 a aplicației folosindu-se de analiza datelor pe care ceasul le colectează automat, ca ritmul cardiac în timpul somnului, temperatura corpului și respirațiile, pentru a estima data exactă a ovulației și începerea ciclului menstrual.

Cu toții ne dorim să avem un stil de viață cât mai sănătos, iar cel mai eficient lucru pe care putem să-l facem și care nu ne costă niciun ban este mișcarea. Pentru a te motiva să faci mișcare, HUAWEI WATCH GT 4 nu numai că îți calculează caloriile consumate și timpul în care ai fost activ/ă, dar a și gamificat făcutul de sport.

Îți plac premiile? Cel mai nou ceas de la HUAWEI îți va oferi un premiu pentru fiecare realizarea în materie de sport. Astfel, vei fi mai motivat/ă să continui să faci sport și a 8-a zi, după ce vei fi primit medalia Săptămâna Perfectă după 7 zile de mișcare. Hai HUAWEI!

E compatibil atât cu Android, cât și cu iOS, are o baterie care te ține până la două săptămâni, are grijă și de tine, și de cei dragi și cel mai important, într-un singur ceas se ascund mii de ceasuri.

HUAWEI WATCH GT 4 este ceasul perfect pentru oricine: te ajută să fii cea mai bună versiune a ta, în timp ce te face să arăți ca cea mai bună variantă a ta.
Lucrează atât interiorul, cât și exteriorul cu cel mai nou ceas de la HUAWEI, disponibil acum pentru precomandă de pe HUAWEI Store!

Precomandă de pe HUAWEI Store până pe 1 octombrie HUAWEI WATCH GT 4 și bucură-te de o ofertă specială cu FreeBuds SE 2 cadou, dar și o serie de beneficii, precum:
• 2% din valoare produsului înapoi în puncte HUAWEI – până la 37 lei în puncte HUAWEI, care pot fi transformate în discount la următoarele comenzi;
• 12 rate fără dobândă;
• livrare gratuită și rapidă.

Totodată, HUAWEI WATCH GT 4 46 mm Rainforest Green cu bezel GMT se vinde exclusiv pe HUAWEI Store.

Prețuri HUAWEI WATCH GT 4 precomandă:
HUAWEI WATCH GT 4 46 mm:
Black (curea din fluoroelastomer) – 1199 lei
Brown (curea din piele) – 1299 lei
Rainforest Green (curea verde din material reciclat, design GMT al bezelului) – 1299 lei
Grey (curea metalică, design tip unibody) – 1599 lei
HUAWEI WATCH GT 4 41 mm:
White (curea de piele albă) – 1199 lei
Light Gold (curea Milanese) – 1399 lei
Silver (curea metalică Piano Key) – 1899 lei

Sursa foto: HUAWEI

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri