28 de panouri fotovoltaice, 11 invertoare şi 9 suporţi de invertoare au fost furate dintr-un parc de profil amplasat pe raza comunei Ghelari, autorii faptei fiind prinşi de poliţiştii din municipiul Hunedoara, după ce bunurile sustrase au fost oferite la vânzare pe un site special dedicat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Suspecţii, doi bărbaţi cu vârstele de 19 şi 41 de ani, din Hunedoara, au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă bunurile respective, calculate la o valoare de peste 344.000 de lei, prejudiciul fiind recuperat de poliţişti.

Ulterior, poliţiştii din Hunedoara au mai identificat un bărbat de 66 de ani, din judeţul Sibiu, bănuit de comiterea furtului din parcul fotovoltaic.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei trei bărbaţi, cercetările continuând în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Cei trei suspecţi vor răspunde, potrivit legii, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, a menţionat sursa citată.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri