Meta a lansat în România noua sa rețea socială Threads, după ce în luna august, așa cum wall-street.ro a scrisi AICI, compania a trimis o notificare către utilizatorii români ai platformei de Instagram.

Threads este noua rețea socială lansată de Meta în luna iulie a acestui an, rețea considerată un competitor direct al Twitter, platformă transformată de Elon Musk în X. Aceasta este descrisă ca fiind o platformă de „microblogging” și funcționează ca o „aplicație a Instagram de conversații scrise”.

Din ce am observat până la momentul publicării acestei știri, utilizatorii din România își pot face cont pe Threads doar de varianta de desktop a Instagram. Procesul durează cel mult 2 minute, dacă alegi ca, contul tău să aibă aceleași informații pe care le ai și pe contul de Instagram.

Pe varianta de desktop, accesul în platforma Threads se face din colțul stânga jos, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos. Odată accesată platforma, pașii de conectare sunt extrem de simpli, având opțiunea de a te conecta cu contul de Instagram.


Sursa foto: Ascannio / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri