Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa de pe piata locala, a anuntat ca va reduce cu 50% tarifele pentru clientii noi la serviciul de telefonie fixa, pentru o jumatate din perioada pentru care este contractat abonamentul.

Noul abonament Confort 50 Mobil ofera 50 de minute gratuite in orice retea de telefonie mobila din Romania. Abonamente reduse cu 50% pe o perioada de pana la un an, optiuni de voce si facturi detaliate gratuite sunt oferite in perioada 1 noiembrie 2007 - 31 ianuarie 2008, tuturor noilor clienti de telefonie fixa ai Romtelecom, care aleg unul dintre abonamentele cu minute incluse.

Persoanele fizice care doresc sa se aboneze, incepand cu data de 1 noiembrie, la Confort 50, Confort 200, Confort Nelimitat sau Confort 50 Mobil beneficiaza de o reducere de 50% la abonamente timp de 6 luni in cazul contractelor incheiate pe un an, si de 1 an pentru contractele incheiate pe doi ani. In plus, clientii pot alege o optiune de voce care se acorda gratuit timp de 6 luni, respectiv un an, in functie de durata contractului, si primesc factura detaliata, fara taxe suplimentare, de-a lungul aceluiasi interval, iar instalarea liniei telefonice se face gratuit. Clientii care incheie un contract de 2 ani primesc gratuit si un aparat telefonic DECT.

Romtelecom a inregistrat in trimestrul al doilea un profit net de 1,4 milioane euro, dupa ce in perioada similara a anului trecut afisase pierderi de 4,2 milioane euro, iar veniturile au ramas constante, in jurul a 217 milioane euro, conform raportului finaciar al OTE Group.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si