"Consideram orasul Petrosani unul din punctele strategice pentru extinderea Flanco World. Avand ca obiectiv principal dezvoltarea retelei in toate regiunile tarii, ne-am propus sa ne consolidam pozitia in zona Transilvaniei prin deschiderea de noi unitati in mai multe puncte strategice, de data aceasta in Petrosani", a declarat directorul de vanzari al Flamingo International, Mihaela Irimia.

Grupul Flamingo International estimeaza ca pana la sfarsitul anului 2007 va avea un total de 20 de unitati Flanco World in Romania, reprezentand o suprafata de vanzare de aproximativ 55.000 de metri patrati. Pana la sfarsitul lui 2008 compania estimeaza ca va ajunge la o suprafata de canzare de 65.000 de metri patrati.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania inca din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment al doilea cel mai mare jucator de pe piata de profil.

Din anul 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima si singura companie din industrie prezenta pe piata de capital.