Firma irlandeza de plati electronice Payzone Plc PAYZ.L ar putea sa isi deschida o subsidiara in Romania, a declarat pentru Reuters, directorul executiv al companiei, John Nagle.
Payzone este o companie formata in septembrie prin fuziunea firmei irlandeze Alphyra si a operatorului britanic Cardpoint si ale carei actiuni au inceput sa se tranzactioneze pe bursa londoneza la cotatia de 76 pence/actiune, evaluand compania la aproape 221 de milioane de lire sterline (450,6 milioane dolari).

Payzone estimeaza ca va deveni unul dintre primii patru jucatori de pe piata platilor electronice in urmatorii doi ani, a mai aratat Nagle.

Seful firmei a spus ca va extinde Cardpoint pe piata europeana, in contextul in care cea britanica este saturata.

"Vom face investitii serioase in Germania si vom deschide o subsidiara in Polonia sau in Romania", a explicat John Nagle. Compania Alphyra are deja afaceri in ambele tari est-europene.

"Pe piata exista patru jucatori mari si cred ca ne vom consolida natural in decurs de cel mult doi ani", a estimat Nagle si a adaugat ca nu vede niciun jucator nou pe piata.

Compania Payzone furnizeaza servicii preplatite pentru telefonia mobila, carduri de credit si facturi si alte servicii de plata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri