Flamingo incepe 2008 cu noi oferte de creditare

In luna ianuarie, Grupul Flamingo International lanseaza produsul financiar Joker, care permite amanarea platii ratei pe parcursul perioadei de creditare

La inceputul anului, interesul clientilor pentru cumparaturi este sprijinit prin ofertele avantajoase lansate de catre retaileri. Flamingo International, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de retail electronic, electrocasnic si IT&C, incepe anul 2008 cu sistemul de creditare “Joker” valabil in toate magazinele Flanco, Flanco World si Flamingo Computers. Oferit in parteneriat cu Cetelem, in perioada 1 – 31 ianuarie 2008, cel mai recent produs financiar ofera clientilor avantajul de a-si amana cu 1 luna rata, in orice moment al perioadei de creditare.

“Chiar daca perioada Sarbatorilor este cea mai activa, atat pentru retaileri, cat ti pentru clienti, s-a observat, in special in ultimul timp, ca inceputul anului este marcat, de asemenea, de oferte din partea retailerilor, precum reduceri de preturi, promotii sau oferte de creditare avantajoase. De aceea, la Flamingo International, 2008 debuteaza cu noi oferte si servicii financiare pentru clienti, care vor continua pe tot parcursul anului”, declara Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Potrivit reprezentantilor Flamingo International, noul sistem de rate reprezinta o continuare a promotiilor de iarna, conceput pentru a veni in intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor, alaturi de celelalte produse financiare aflate la dispozitia acestora. Aceasta oferta se aplica tuturor produselor achizitionate din magazinele grupului, cu o valoare de pana la 50.000 RON, perioada de rambursare fiind intre 6 si 60 de luni. Dobanda pentru acest credit este de 0.9 % pe luna, iar DAE este de 26.56%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri