Utilizatorii operatorului de telefonie mobila Cosmote pot accesa, direct pe telefonul mobil, programul curselor a peste 7.000 de trasee de autocar, microbuz si tren, atat din Romania cat si din Europa, printr-o noua aplicatie a serviciul i-mode.
Noua facilitate este introdusa in premiera pe piata de telefonie mobila din Romania, in colaborare cu portalul Autogari.RO, si este disponibila in mod gratuit pentru toti utilizatorii i-mode in sectiunea Info & Harti.

Site-ul furnizeaza informatii privind orarul curselor, pretul biletelor si date de contact ale companiilor care opereaza aceste curse, sau chiar informatii despre inchirieri de autocare. Cautarea este simplificata, utilizatorul introduce doar numele localitatii de plecare si a celei de sosire, iar sistemul ii afiseaza optiunile existente, atat pentru transportul auto cat si pentru cel feroviar.

Cosmote va continua anul acesta dezvoltarea servciului i-mode, in special in extinderea continutului oferit utilizatorilor. In prezent, i-mode pune la dispozitie peste 76 de site-uri, special dimensionate pentru acest serviciu, care ofera accees instantaneu la aplicatiile dorite.

Conform rapoartelor de trafic pentru anul 2007, cele mai populare categorii i-mode au fost Jocuri, Tonuri de Apel & Wallpapers, Stiri si Divertisment.

Alte functii ale i-mode includ posibilitatea de a trimite si de a primi e-mail-uri de pana la 4.000 de caractere, impreuna cu imagini, sunete si clipuri video atasate, catre alte terminale mobile compatibile i-mode sau adrese standard de e-mail. De asemenea, utilizatorii pot accesa anunturi de mica publicitate, cumparaturi on-line si servicii bancare. Portofoliul de telefoane i-mode include trei modele Nokia (Nokia 6120 Classic, Nokia N73 si Nokia E50), precum si terminalele special configurate SonyEricsson K550im, Samsung S401i, LG L343i si Sagem my401Ci.

Autogari.RO este cel mai complet portal dedicat pentru informarea on-line privind transportul de persoane in trafic interurban si international. Autogari.RO este un site gestionat de BILETERIA SRL, o companie specializata in dezvoltarea solutiilor software si furnizarea serviciilor on-line.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri