Novensys vrea afaceri de 18-20 mil. euro in 2008

Furnizorul de solutii pentru managementul informatiilor Novensys vizeaza in acest an o cifra de afaceri de 18-20 milioane de euro, in crestere cu peste 50% fata de nivelul inregistrat anul trecut, pe fondul dezvoltarii solutiilor si a parteneriatelor incheiate.

Compania a inregistrat anul trecut afaceri de 11,8 milioane de euro, cu 51% mai mari decat rezultatul din 2006.

"In conditiile in care 2007 a fost un an strategic in care am regandit intreaga strategie de business si am investit foarte mult in organizatie, o crestere de 51% este mai mult decat multumitoare. In conditiile in care strategia adoptata a inceput deja sa dea rezultate in anul in curs, ne asteptam la o cifra de afaceri mult mai realista comparativ cu orizontul de asteptari pe care il aveam anul trecut", a declarat Cezar Golumbeanu (foto), managing partner al Novensys.

Compania si-a propus sa-si extinda, in al doilea trimestru al anului, activitatea la nivel regional, in special in tarile din vestul Europei.

Novensys estimeaza ca va atinge o cifra de afaceri de 30 de milioane de euro la finele lui 2009.

Mai mult de jumatate din portofoliul de solutii al firmei era reprezentat, la sfarsitul anului trecut, de echipamente si consumabile, in timp ce solutiile software au cumulat peste o treime, iar serviciile au detinut circa 10%.

Compania furnizeaza solutii pentru managementul informatiilor, asigurand consultanta de business, precum si implementarea, suportul si mentenanta.

Novensys are peste 140 de angajati in sediul central din Bucuresti si in cele trei puncte de lucru din Brasov, Cluj si Timisoara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri