Retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C, Flamingo International va inaugura, marti, un nou magazin Flanco World, la Resita, in urma unei investitii de un milion de euro, informeaza compania.

Noul magazin Flanco World, ce va fi inaugurat in Resita, are o suprafata de 1.000 metri patrati. Prin deschiderea acestui magazin, reteaua Flanco World ajunge la un numar total de 20 de unitati operate la nivel national.

"Anul trecut ne-am concentrat asupra deschiderii de noi unitati Flanco World in special in ce-a de-a doua jumatate, insa anul acesta avem avantajul unui start mai rapid, ceea ce ne va permite sa optimizam procesul de extindere si consolidare a retelei, iar noile unitati pot genera rezultate semnificative in termeni de vanzari inca de la finalul lui 2008", a declarat directorul executiv Flamingo International, Jiri Rizek.

In 2008, compania va continua procesul de extindere a retelei de magazine de suprafata mare operate sub brandul Flanco World prin planificarea unor investitii in valoare de 16 milioane de euro, propunandu-si sa atinga o suprafata totala de vanzari (incluzand magazinele Flamingo Computers, Flanco si Flanco World) de 70.000 metri patrati pana la finalul lui 2008 si de 90.000 metri patrati, pana la sfarsitul lui 2010.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment unul dintre liderii de pe piata adresata.

Strategia Grupului Flamingo consta in consolidarea pozitiei detinute pe piata locala, prin extinderea retelei de magazine Flanco World in toate regiunile tarii si prin dezvoltarea magazinelor traditionale Flanco si Flamingo Computers. In prezent exista 20 locatii Flanco World in cele mai importante regiuni de retail ale tarii.

Din anul 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima si singura companie din industrie prezenta pe piata de capital.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Setari Cookie-uri