Vodafone Romania lanseaza o noua oferta promotionala, care aduce clientilor sai un bonus suplimentar la fiecare reincarcare online a Cartelei Vodafone sau a unui abonament Vodafone 2in1.
Pana pe 15 octombrie 2008, clientii Vodafone care reincarca orice Cartela Vodafone sau abonament Vodafone 2in1 prin serviciul de administrare a contului MyVodafone beneficiaza de un bonus suplimentar de 5% din valoarea creditului. Astfel, la reincarcarea unui credit intre 7 si 10 Euro, de exemplu, clientii Vodafone vor primi un bonus de 15% fata de 10% in afara ofertei promotionale.

De aceasta oferta pot beneficia toti clientii Vodafone Romania (utilizatori ai Cartelei Vodafone sau abonament), atat la reincarcarea creditului propriu, cat si pentru un alt utilizator al Cartelei Vodafone sau abonament Vodafone 2in1.

MyVodafone este serviciul prin care clientii Vodafone isi pot adiministra online contul de client, beneficiind de facilitati precum plata facturii prin Internet, consultarea facturii detaliate, a istoricului platilor si a punctelor de loialitate acumulate. Cu MyVodafone, clientii pot efectua numeroase operatiuni precum: schimbarea planului tarifar si a extraoptiunilor, activarea serviciului de roaming si MMS.

In plus, MyVodafone ofera clientilor si posibilitatea de a genera o serie de rapoarte privind serviciile utilizate. Astfel, clientii Vodafone pot obtine detalii despre numerele apelate in mod frecvent, distributia apelurilor in functie de ora sau de durata, distributia costurilor in functie de tipul apelurilor – national, international, roaming, sau al serviciilor utilizate – voce, date, SMS/MMS.

Incepand cu 1 septembrie 2008, clientii Vodafone persoane fizice pot accesa copia electronica a facturii, prin MyVodafone, in locul facturii pe hartie, trimise prin posta. Plata facturii se poate face tot in MyVodafone, in mod securizat, cu ajutorul unui card bancar. In MyVodafone, clientii isi pot activa gratuit alerte pentru a fi anuntati prin SMS si/sau e-mail atunci cand factura a fost emisa si cu privire la data scadenta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri