Pana pe 15 octombrie 2008, clientii Vodafone care reincarca orice Cartela Vodafone sau abonament Vodafone 2in1 prin serviciul de administrare a contului MyVodafone beneficiaza de un bonus suplimentar de 5% din valoarea creditului. Astfel, la reincarcarea unui credit intre 7 si 10 Euro, de exemplu, clientii Vodafone vor primi un bonus de 15% fata de 10% in afara ofertei promotionale.

De aceasta oferta pot beneficia toti clientii Vodafone Romania (utilizatori ai Cartelei Vodafone sau abonament), atat la reincarcarea creditului propriu, cat si pentru un alt utilizator al Cartelei Vodafone sau abonament Vodafone 2in1.

MyVodafone este serviciul prin care clientii Vodafone isi pot adiministra online contul de client, beneficiind de facilitati precum plata facturii prin Internet, consultarea facturii detaliate, a istoricului platilor si a punctelor de loialitate acumulate. Cu MyVodafone, clientii pot efectua numeroase operatiuni precum: schimbarea planului tarifar si a extraoptiunilor, activarea serviciului de roaming si MMS.

Citeste si:

In plus, MyVodafone ofera clientilor si posibilitatea de a genera o serie de rapoarte privind serviciile utilizate. Astfel, clientii Vodafone pot obtine detalii despre numerele apelate in mod frecvent, distributia apelurilor in functie de ora sau de durata, distributia costurilor in functie de tipul apelurilor – national, international, roaming, sau al serviciilor utilizate – voce, date, SMS/MMS.

Incepand cu 1 septembrie 2008, clientii Vodafone persoane fizice pot accesa copia electronica a facturii, prin MyVodafone, in locul facturii pe hartie, trimise prin posta. Plata facturii se poate face tot in MyVodafone, in mod securizat, cu ajutorul unui card bancar. In MyVodafone, clientii isi pot activa gratuit alerte pentru a fi anuntati prin SMS si/sau e-mail atunci cand factura a fost emisa si cu privire la data scadenta.