Dell Romania vrea sa vanda anul acesta peste 5.000 de notebook-uri din noua gama Latitude

Dell Romania, reprezentanta locala a celui de-al doilea producator de PC-uri la nivel mondial, estimeaza ca va comercializa pana la sfarsitul acestui an peste 5.000 de computere portabile din noua gama Latitude lansata pe piata romaneasca .

“Noua gama va reprezenta 20-30% din totalul vanzarilor Dell pe segmentul notebook in Romania , iar noi estimam ca vom comercializa peste 5.000 de unitati pana la sfarsitul acestui an. Noile produse sunt disponibile deja la reselleri” , a declarat Mihai Guran, country manager Dell pentru Romania si Bulgaria.

Compania si-a majorat cu 83,2% vanzarile la notebookuri si desktopuri in primul semestru, la 49.695 de unitati, comparativ cu perioada similara a anului trecut. Pe segmentul calculatoarelor portabile compania a vandut in Romania in primul semestru 35.151 de unitati in crestere cu 98.5% fata de perioada similara a anului trecut.

In trimestrul al doilea producatorul american a comercializat peste 18 mii de notebookuri la nivel local, in crestere cu 68,1%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Principalii competitori ai Dell pe piata romaneasca sunt Acer, Toshiba, Lenovo, Fujitsu-Siemens si HP.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Munții Alpi, transformați în ”seifuri” pentru bogații lumii: cât costă o cameră
Setari Cookie-uri