“Suntem increzatori ca noua oferta va incuraja adoptarea serviciilor de Internet de catre toate categoriile de utilizatori din Romania. Laptop-ul sub brandul Vodafone completeaza portofoliul nostru de date mobile pentru a face Internetul mobil si mai accesibil clientilor nostri”, au declarat, pentru Wall-Street, reprezentantii Vodafone Romania.

Laptopul este disponibil la un pret de 99 euro (TVA inclus) la un abonament de 35,70 euro/luna incheiat pe o perioada de doi ani ce ofera trafic de date nelimitat si viteze de pana la 3.6 Mbps.

De asemenea, utilizatorii pot alege abonamentul de 21,42 Euro / luna, care ofera trafic nelimitat, viteze de transfer al datelor de pana la 1 Mbps si laptop-ul Vodafone la 219 Euro (pret cu TVA), pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 ani.

Citeste si:

Lansat in premiera in Romania, laptop-ul Vodafone incorporeaza tehnologia procesorului Intel Atom de 1.6 GHz si dispune de sistem de operare Windows XP Home edition. Totodata, Netbook-ul Vodafone, cu design extrem de atragator, se remarca prin caracteristici precum memorie RAM de 1 GB, harddisk de 160 GB, ecran de 10.2”, cantarind doar 1,2 kg.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.516.000 de clienti la 30 septembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. La 30 septembrie 2008, Vodafone avea 280 milioane de clienti in intreaga lume.