Flamingo International, unul dintre cei mai importanti retaileri de produse electronice, electrocasnice si IT&C de pe piata romaneasca a deschis un nou magazin Flanco World la Braila, in urma unei investitii de 400.000 euro.
Astfel, prin deschiderea noului magazin din lantul Flanco World in Carrefour Armonia Braila, pe 26 noiembrie, care este si al treilea magazin Flanco World din aceasta luna, Flamingo International isi consolideaza pozitia in sud-estul tarii.

"Dupa deschiderea a doua magazine Flanco World - unul in Sibiu si celalalt in Calarasi - ne continuam politica de extindere a retelelor noastre de magazine, orientandu-ne catre spatii comerciale mari, plasate in zone cu vizibilitate si notorietate pentru consumatori: parcuri de retail care garanteaza accesul consumatorilor la produsele noastre. Totodata, momentul deschiderii acestor magazine este extrem de prielnic atat pentru noi, cat si pentru consumatori, carora le putem oferi cele mai noi produse si alternative de cadouri pentru apropiatele sarbatori de iarna", a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Magazinul Flanco World Braila are o suprafata de 1.000 mp si a necesitat o investitie totala de aproximativ 400.000 euro, iar deschiderea sa face parte din strategia de extindere a retelelor de retail aflate in portofoliul Flamingo International.

La inceputul lunii noiembrie, oficialii Flamingo International anuntau ca doresc sa deschida sapte noi magazine Flanco World pana la sfarsitul acestui an. Prin extinderea Flanco World si Flamingo Computers concept store, Grupul Flamingo isi dezvolta o retea stabila de magazine cu acoperire in intreaga tara - ca baza pentru un an 2009 dificil pentru piata de retail.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania inca din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment unul dintre liderii de pe piata adresata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri