HTC a achizitionat One&Company Design

HTC Corp., lider mondial in productia de terminale inovatoare din punct de vedere al design-ului si tehnologiei, a anuntat achizitionarea companiei de lifestyle design One&Company Design, Inc. (One&Co) din San Francisco, potrivit unui comunicat al companiei.

Cunoscuta ca fiind una din cele mai premiate brand-uri de design lifestyle, One&Co isi va mentine numele si clientii si dupa fuzionarea cu HTC.

"Consideram ca introducerea unui design inovator in produsele HTC reprezinta o provocare inspirata si dinamica ce necesita o buna cunoastere a profilului consumatorului, creativitate, inovatie si capacitatea de a-ti asuma riscuri: toate aceste calitati se regasesc la cei de la One&Co", a declarat Horace Luke, Chief Innovation Officer al HTC Corporation.

HTC si One&Co au colaborat pentru prima data in 2006 la crearea telefonului HTC Touch Diamond, un smartphone bine cunoscut, cu o forma deosebita ce combina utilizarea designului material cu cel industrial.

Pe langa colaborarea cu HTC , One&Co a mai contribuit in dezvoltarea mai multor industrii precum incaltaminte, snowbord, ski, mobila, ambalaje, produse de uz casnic, ceasuri si multe altele.

One&Co este unul dintre leaderii in design recunoscut pe plan international care ofera servicii de inginerie si design pentru companii cunoscute si apreciate in intreaga lume.

HTC Corp. a fost fondata in 1997. Compania creaza, produce si distribuie smartphones si terminale PDA. De la infiintare, HTC si-a dezvoltat capacitatile R&D si a fost pionier in producerea de smartphones si PDA Phones pentru operatorii si distribuitorii din Europa, SUA sau Asia. Aceste dispozitive sunt disponibile sub marca HTC sau personalizate cu numele operatorului sau partenerului. Compania este listata la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri