Noua oferta este disponibila exclusiv online si este conceputa astfel incat sa ofere clientilor reduceri si bonusuri mai multe si mai consistente.

Astfel, in plus fata de bonusurile standard din oferta Orange, pentru fiecare euro reincarcat clientii primesc si un extra bonus de 10 minute si 10 mesaje scrise in retea. De exemplu, daca reincarca 2 euro in contul PrePay primesc 20 minute de convorbiri si 20 mesaje scrise in retea. Pentru 25 de euro valoare reincarcata, in contul PrePay se vor acumula 250 de minute si 250 de mesaje scrise in retea, in plus fata de cei 5 euro bonus standard pentru reincarcare.

La prima reincarcare din fiecare luna, clientii Orange PrePay mai primesc un bonus egal cu jumatate din valoarea reincarcata, pentru sume cuprinse intre 4 si 25 de euro. De exemplu, daca fac o reincarcare cu 5 euro, clientii primesc in cont 7,5 euro.

Toate bonusurile se cumuleaza, astfel incat clientii Orange PrePay care isi comanda cartela online beneficiaza de mai mult credit de comunicare cu cei dragi.

O alta caracteristica a noii oferte online Orange PrePay este reducerea de 50% din pretul oricarei optiuni de "Internet pe mobil". Astfel, clientii isi pot activa o optiune "Internet pe mobil" care include 100MB de trafic si acces nelimitat in portalul Orange World la 2 euro/luna in loc de tariful standard de 4 euro/luna.

Incepand cu data de 2 aprilie, oricine poate comanda gratuit cartela Orange PrePay, prin completarea unui formular accesibil direct printr-un banner activ pe www.orange.ro/sim-gratuit si pe alte site-uri partenere.

Orange este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 182 milioane de clienti pe cinci continente.

La sfarsitul lunii decembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 1,31 miliarde euro, ceea ce reprezinta o majorare cu 6,2% pe baza comparativa fata de valoarea veniturilor la sfarsitul anului 2007. Operatorul d etelefonie mobila a dezvoltat o retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 102 de locatii in toata tara.

Principalii sai competitori in Romania sunt Vodafone, Cosmote si Zapp.