Vodafone pune la dispozitia clientilor sai extraoptiunea "Ungaria" pentru apeluri internationale catre Ungaria. Cu noua extraoptiune, valabila 12 luni de la activare, clientii Vodafone pot apela de pe telefonul mobil orice retea fixa din Ungaria, la tariful de 7 eurocenti/minut, si orice retea mobila, la tariful de 20 eurocenti/minut.

Extraoptiunea este gratuita si se poate activa prin trimiterea unui SMS gratuit cu textul "Ungaria" la numarul 4974. Oferta speciala pentru apeluri internationale catre Ungaria este disponibila la nivel national, atat pentru abonati cat si pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, pana la 31 mai 2009.

In plus, serviciul Vodafone Internet pe Mobil ofera clientilor Vodafone stiri si in limba maghiara, precum si melodiile celor mai cunoscuti artisti, in portalul mobil Vodafone live!.

Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii care au deja activ serviciul Vodafone Internet pe Mobil trebuie sa trimita un SMS gratuit cu textul HIREK la numarul 8877. Serviciul Vodafone Internet pe Mobil poate fi activat prin apel gratuit la numarul de telefon *147#.

De asemenea, oferta promotionala "Adu-ti prietenii la Vodafone" aduce beneficii suplimentare, constand in minute gratuite in retea sau minute nationale pentru clientii si prietenii acestora carora le recomanda activarea serviciilor Vodafone. Abonatii Vodafone primesc 250 de minute in retea sau 250 de minute nationale la aducerea unui prieten in reteaua Vodafone. Aceasta oferta este disponibila pentru clientii Vodafone din judetele Covasna, Harghita si Mures, pana la 31 mai 2009.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienti, la 31 decembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. La 31 decembrie 2008, Vodafone avea 289 milioane de clienti in intreaga lume.

Principalii competitori ai operatorului mobil pe piata din Romania sunt Orange, Cosmote si Zapp.