"Prin aceasta campanie urmarim sa modifcam curba uzuala a sezonalitatii care, de regula, imprima o reducere a traficului si a vanzarilor in perioada concediilor de vara", declara Robert Anghel, Online Marketing Manager la Orange Romania.

"In plus, estimam o dublare a vanzarilor online pe parcursul lunii in care se desfasoara promotia", adauga Anghel.

Fiecare grad care depaseste tenperatura de 25°C reprezinta o reducere de 1%. Astfel, cu cat temperatura este mai ridicata, cu atat reducerea este mai mare.

Spre exemplu, daca temperatura este de 30°C, clientii Orange pot cumpara orice produs din magazinul online cu 5% reducere, la 35°C cu 10% reducere, iar la 40°C cu 15% reducere.

Reducerile verii din magazinul online Orange se aplica in functie de temperatura exterioara, masurata de Administratia Nationala de Meteorologie in centrul Bucurestiului si actualizata din ora in ora pe site-ul companiei. Utilizatorii vor putea descarca de pe site si o aplicatie pentru desktop care ii va tine la curent cu evolutia temperaturii, implicit a reducerilor.

Clientii pot gasi la pret redus si produsele care au inregistrat cele mai bune vanzari in magazinul online si pe care Orange le recomanda: BlackBerry Curve 8320, BlackBerry Bold, Samsung U800, Nokia 3600, Nokia 1661, laptopul ASUS EeePC 1000H, iPhone 3G, iar in curand iPhone 3GS.