Vodafone lanseaza noul model HTC Magic, cu platforma Android, la un pret care incepe de la 269 euro.

HTC Magic poate fi achizitionat incepand de astazi din magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara. Cu Abonamentul Promotional Vodafone Complet de 22,08 euro/luna, incheiat pe 2 ani, clientii companiei pot achizitiona noul telefon la pretul de 299 euro (cu TVA).

Acest abonament aduce clientilor Internet mobil nelimitat, viteze de transfer al datelor de pana la 3,6 Mbps pentru un trafic de 1 GB, 800 de minute in retea si 100 de minute nationale, in fiecare luna.

De asemenea, utilizatorii pot achizitiona HTC Magic la pretul de 269 euro (cu TVA), impreuna cu Abonamentul Promotional Vodafone Complet de 32,08 Euro / luna (cu TVA), care ofera Internet mobil nelimitat, viteze de transfer al datelor de pana la 3,6 Mbps pentru 1 GB, 1500 de minute in reteaua Vodafone si 200 de minute nationale lunar. Traficul de date care depaseste 1 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps pentru download si de pana la 64 kbps pentru upload.

HTC Magic ofera acces la Internet mobil si la suita de aplicatii Google, precum Google Search si Gmail. In plus, HTC Magic ofera posibilitati multiple de personalizare, prin intermediul Android Market, care permite utilizatorilor sa extinda functionalitatile telefonului prin descarcarea cu usurinta a unei game variate de jocuri si aplicatii pe telefonul mobil.

De asemenea, pentru acces facil, noul telefon ofera clientilor posibilitatea de a adauga aplicatiile cel mai des folosite direct pe homepage, prin operatiuni de tip „drag&drop”.

Disponibil clientilor Vodafone Romania in varianta de culoare negru, HTC Magic vine echipat cu ecran tactil QVGA de 3,2 inchi si rezolutie de 320x480, trackball si butoane de navigare pentru acces rapid si usor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si