Cosmote, al treilea operator pe piata locala de telefonie mobila a lansat ”Cartela de Suporter” pentru suporterii fotbalului din Cluj, informeaza compania.

Utilizatorii Cosmote primesc 2.000 de minute in retea, care pot fi folosite in judeţul Cluj, impreună cu extraopţiunea 860 care include 800 de minute si SMS-uri in retea si 60 de minute nationale si internationale (catre retele fixe din Europa si retele fixe si mobile din Statele Unite, Canada si Israel), pentru 4.5 Euro/luna.

“ Cartela de Suporter este un produs in editie limitata, care incurajeaza comunicarea atat cu prietenii din judet, cat si cu cei din intreaga tara”, a declarat Gabriel Ionita, Senior Product & Services Development Manager, Cosmote Romania.

In perioada ianuarie-iunie, veniturile operatorului au fost de 203,1 milioane de euro, mai mult cu 73,9 % fata de prima jumatate a anului trecut, potrivit raportului OTE, grupul grec care detine Cosmote Romania .

Cresterea s-a datorat mai ales majorarii numarului de clienti, Cosmote ajungand la jumatatea acestui an la 6,3 milioane de utilizatori, fata de 6,1 milioane in trimestrul intai si 4,6 milioane de persoane la sfarsitul lunii iunie 2008.

Anul trecut, operatorul a incheiat cu afaceri de 311 milioane euro si cu pierderi de 104,2 milioane euro, potrivit Ministerlui de Finante.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Starea infrastructurii feroviare: 70% din linii nu sunt sigure