Reteaua sociala de micro-blogging Twitter negociaza primirea unei finantari din partea unui grup de investitori intr-o initiativa prin care compania sa fie evaluata la un miliard dolari, scrie BrandRepublic.

Reteaua sociala incearca sa primeasca o finantare de aproape 50 milioane dolari, potrivit blog-ului de tehnologie TechCrunch.

Potrivit articolului postat de blog, Twitter a incheiat o tranzactie cu Insight Venture Partners, care ar putea investi aproximativ 50 milioane dolari.

Grupul de investitii Insight Venture Partners a finantat site-ul de foto-sharing Photobucket, care a fost cumparat in 2007 de News Corp pentru 250 milioane dolari.

Evaluarea de un miliard dolari reprezinta o crestere semnificativa de la ultima runda de finantare a Twitter cand a fost evaluata la 250 milioane dolari. In comparatie, rivalul Facebook este evaluat la aproximativ 10 miliarde dolari.

Finantarea vine la scurt timp dupa ce site-ul a anuntat schimbarea termenilor si conditiilor, care ofera site-ului oportunitatea de a afisa reclame pe paginile utilizatorilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Hi5, MySpace, Flickr. Toate retelele, intr-o animatie excelenta!