Compania a anuntat ca veniturile din ultimele trei luni au scazut cu 4% fata de anul anterior, insa au crescut cu 10% fata de trimestrul al treilea, la 1,73 miliarde dolari, depasind asteptarile analistilor.

Profitul net al companiei a fost de 153 milioane dolari comparativ cu pierderile de 303 milioane dolari, cat erau in T4 2008.

"Compania noastra are un moment pozitiv si ne bucuram ca intram in acesta forma in 2010", a declarat Carol Bartz, care in urma cu o luna a implinit un an de la preluarea companiei.

Rezultatele Yahoo vin dupa un alt anunt pozitiv de castiguri din partea rivalului Google, care a depasit Yahoo in audienta mondiala.

Vanzarile de reclame tip display ale Yahoo au crescut cu 26% in al patrulea trimestru, fiind cea mai mare crestere trimestriala din ultimii patru ani. Veniturile provenite din cautari au crescut de asemenea cu aproximativ 8%.

Directorul executiv al companiei a reafirmat planul sau de a incheia achizitii. Aceasta a declarat ca va schimba schema de conducere a operatiunilor internationale, iar Yahoo ar putea avea trei divizii geografice.