Pop a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa, ca angajatii Nokia vor primi si 50 de lei prima de Pasti, iar cei care lucreaza in conditii dificile vor beneficia de 10 minute de repaus suplimentar pe tura, transmite NewsIn.

“Am reusit sa negociem o crestere salariala in doua etape: 1 ianuarie – 4%, 1 aprilie – 5%, un premiu, este pentru prima data cand am reusit sa includem un premiu de Pasti, intr-o suma relativ mica, dar este un inceput, 50 de lei pe salariat, un timp de odihna suplimentar pentru o parte mare de angajati, care lucreaza mai intens, inca 10 minute, si un bonus de performanta care se ia la trei luni si care poate urca la 150-200 de lei”, a precizat Pop.

Acesta a mai afirmat ca Nokia va mai face angajari, deoarece va incepe la Jucu productia de circuite integrate.

“Am incheiat luni negocierile privind contractu colectiv de munca la Nokia. Imbucurator este faptul ca Nokia angajeaza in continuare personal, trec la o alta etapa de dezvoltare, respectiv producerea de circuite integrate in compania din Cluj”, a spus Pop, adaugand ca ar putea fi vorba de circa 200 de angajari, in conditiile in care sunt deja 1.600 de angajati la fabrica de la Jucu, nepunand la socoteala contractele de munca pe perioada determinata, in numar de 500.