Panasonic, producatorul japonez de electronice, va lansa, in aprilie, pe piata din Romania noile produse 3D - plasme si Blu-ray player-e 3D Full HD.

Panasonic comercializeaza in America, incepand de ieri, sisteme home cinema Full HD 3D, disponibile in exclusivitate in reteaua de magazine americane Best Buy, care s-a dovedit a fi un partener proactiv in aducerea experientei 3D in locuintele consumatorilor din Statele Unite

“Televizoarele au evoluat succesiv de la alb-negru la color si apoi la HD. Experienta 3D este insa ultima frontiera pe care Panasonic a cucerit-o”, spune Bob Perry, vicepresedinte la Panasonic Consumer Electronics Company.

Cererea pentru televizoare 3D este inca la inceput, spune Michael Vitelli, presedinte pentru piata americana la Best Buy, care este primul lant de magazine care ofera aceasta noua solutie 3D integrata.

Pretul la care intreaga solutie 3D este comercializata in Statele Unite se ridica la 2.899,99 dolari. Sistemul home cinema este format dintr-o plasma VIERA VT20 HDTV cu diagonala de 50 inch, o pereche de ochelari Panasonic 3D Active Shutter Lens Eyewear si un player Panasonic Blu-ray 3D (model BDT300).

Cumparatorii care doresc sa achizitioneze o pereche suplimentara de ochelari o pot face contra cost, in Statele Unite pretul acestora fiind de 149,95 dolari. Componentele individuale ale sistemului home cinema vor fi comercializate si separat.

In ce priveste preturile de comercializare ale produselor in Romania, oficialii Panasonic spun ca vor fi asemanatoare celor din SUA si ca vor fluctua doar in functie de paritatea dolar - euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
7 lucruri din care Romania are de invatat de la Japonia