Vodafone Romania lanseaza Vodafone PC Protection, un pachet de securitate IT, pentru protejarea calculatorului impotriva amenintarilor informatice.
Noul serviciu Vodafone PC Protection se adreseaza clientilor noi si existenti ai serviciilor Vodafone Mobile Broadband, precum si clientilor Vodafone Office Connect.

Noul pachet ofera utilizatorilor o solutie completa care include toate componentele esentiale pentru asigurarea unei securitati sporite in timpul conectarii la Internet si la email: Anti-virus, Anti Spyware, Firewall, Anti Spam, Filtrare continut pagini web, Pop-Up Blocker si Control parental.

Serviciul Vodafone PC Protection poate fi activat in magazinele Vodafone si prin apel la Departamentul de Relatii cu Clientii. Noul serviciu este disponibil clientilor Vodafone la un tarif foarte accesibil, de 1 euro / licenta lunar (tarif fara TVA), fara a fi necesara incheierea unui contract si fara perioada minima contractuala.

Utilizarea serviciului este gratuita timp de 2 luni de la activare. In plus, clientii pot testa serviciul gratuit, timp de 30 de zile.

Utilizatorii pot descarca aplicatia Vodafone PC Protection la adresa www.vodafone.ro/pcprotection.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri