"Vodafone myDomain este o solutie de dezvoltare a prezentei online pentru orice afacere, intreprinzator sau utilizator individual. Cu noile servicii lansate astazi, clientii nostri au la dispozitie toate instrumentele pentru a avea un site functional si servicii de email, intr-un mediu securizat, fara a fi nevoie de investitii suplimentare. Fie ca doreste sa-si construiasca o pagina simpla de Internet, un blog sau un site avansat de comert electronic, orice utilizator va gasi in oferta Vodafone pachetul potrivit nevoilor sale", a spus Gabriela Matei, director comercial al diviziei de business Vodafone Romania.

Serviciile Vodafone myDomain ofera un nume de domeniu, la alegere - *.ro, *.com, *biz, *.eu, *org, *.mobi - si gazduirea acestuia, crearea paginii de Internet, indiferent de complexitate, spatiu de gazduire pentru site si pentru email.

In functie de pachetul ales, clientii pot beneficia de 10 pana la 100 de conturi de email pe domeniul inregistrat, fiecare cu spatiu de 3 GB, precum si de spatiu pentru gazduirea site-ului de la 3 GB pana la spatiu nelimitat. In plus, utilizatorii au la dispozitie o suita de aplicatii pentru administrarea paginii si pentru dezvoltarea unor componente ale site-ului precum baze de date, forum, blog.

Utilizatorii existenti ai serviciilor de gazduire Vodafone vor fi migrati, incepand de astazi, pe noua platforma Vodafone myDomain.

Pana la 1 august 2010, acestia vor beneficia, la vechile tarife, de avantajele noilor servicii Vodafone myDomain, precum spatiu de gazduire extins de la 10 MB la 3 GB si un spatiu al casutelor de email de la 5 MB la 3 GB. Dupa aceasta data, utilizatorii Vodafone vor avea posibilitatea sa opteze pentru unul din cele 4 pachete noi myDomain, myDomain Start, la 3,99 euro/luna, myDomain Extra, la 7,99 euro/luna, myDomain Pro, la 11,99 euro/luna si Hosting Business, la 17,99 euro/luna.

Pachetele Vodafone myDomain sunt disponibile in toate magazinele Vodafone, prin reprezentantii de vanzari directe ai Vodafone Romania, precum si prin magazinul online Vodafone.