Astfel daca ultimul a fost un top 5 cu cele mai bune jocuri inspirate dintr-un film, acesta este dedicat celor mai proaste jocuri ce au la baza un film de succes.

Acest monstru de articol imi trezeste numai amintiri neplacute cand vine vorba de jocuri. Abominatiile ce urmeaza sunt menite sa omoare cu zile toti gamerii din lume, sau sa ii faca sa isi doreasca ca cimpanzeul care a gandit jocurile s-o sfarseasca intr-un laborator de testare nucleara. Filme bune, adaptate in niste jocuri absolut oribile, produse in mare graba pentru a iesi pe piata la timp, dar avand in comun cu originalul doar numele. Stiu ca probabil multi dintre voi au incercat cel putin o asemenea oaroare, fie ca a vrut sau nu, fie ca a dat peste el intamplator pe YouTube, intr-un fel te-ai lovit, la un moment sau altul, de un astfel de joc.

Locul 5 – Charlie’s Angels

In acest moment stau in fata monitorului si incerc sa nu debordez de furie. Inca din primul moment in care am auzit de acest titlu ceva nu suna bine. Cand am vazut primul trailer eram deja convins.

Cititi topul complet pe playtech.ro.