Vodafone aduce iPhone 4 inainte de sarbatori

Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila pe piata locala, va lansa telefonul iPhone 4 inainte de sarbatorile de iarna, a declarat in cadrul unei conferinte de presa, Liliana Solomon, directorul general al companiei.

“Urmeaza sa lansam luna aceasta campania de Craciun, iar iPhone 4 va fi lansat de noi pana de sarbatori”, a mentionat oficialul Vodafone.

Orange, principalul concurent al companiei, comercializeaza terminalul iPhone 4 de la finalul lunii septembrie, incepand de la pretul de 169 de euro, in cadrul abonamentului Pantera 49 incheiat pe doi ani, pentru care utilizatorii platesc lunar 49 de euro pentru serviciile de telefoni.

Pe de alta parte, cea mai scumpa varianta pentru achizitia telefonului este versiunea cu memorie de 32 de GB, pentru care clientul plateste 575 de euro si pentru care incheie un abonament de 24 de luni in cadrul abonamentelor Delfin, Pinguin, Pantera.

Dupa primele zile de la comercializarea produsului de catre Orange, cele mai multe comenzi au fost primite pentru modelul de 16GB.

Cei doi operatori de telefonie mobila se lupta sa aduca din ce in mai multe produse premium precum smarphone-uri si tablete PC, aceste dispozitive oferind acces la internet mobil si o multitudine de aplicatii, doua lucruri care sunt din ce in mai cerute de consumatori si care sunt in continua crestere.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri