Orange, liderul pietei locale de telecomunicatii, reduce pretul pentru tableta Samsung Galaxy Tab de la 349 de euro la 299 de euro cu ocazia sarbatorilor de iarna, a anuntat Dorin Odiatiu, directorul de marketing al companiei. Dispozitivul poate fi cumparat impreuna cu un abonament Colibri de 35 de euro pe luna care, incheiat pe doi ani.

Cei care cumpara tableta prin abonamentul Colibri au trafic nelimitat de internet, dintre care primii 15 GB la viteze de pana la 14,4 Mbps si apoi viteze de pana la 128 Kbps, 100 de mesaje scrise lunar in reteaua Orange, viteza de upload de pana la 1,46 Mbps, apeluri de voce mobila, 60 minute pentru apeluri video in retea si 30 de mesaje multimedia, optiunile Happy Night si Cost Control incluse.

Tableta PC, care ruleaza pe sistemul de operare Android, cantareste 380 de grame, are o memorie de 16 GB, ecran de 7 inchi (17,78 de centimetri) , doua camere foto, dintre care una frontata de 1,3 megapixeli si una in spate de 3 megapixeli cu blitz LED.

Samsung Galaxi Tab permite descarcarea a sute de aplicatii si jocuri din „Android market”, colecteaza intr-un singur loc mesajele din retele sociale, mesajele de pe Yahoo Messenger sau Google Talk, conturile de e-mail si SMS, permite citirea de carti electronice, ziare si reviste, citirea si editarea de documente Office si are instalate Google Maps, Google Latitude, Google Places.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si