BenQ anunta doua noi produse in linia de inscriptoare DVD, BenQ DW1650 si BenQ DW1655. Ambele modele au sistem dual de racire, tehnologia BenQ SolidBurn si tehnologia exclusiva BenQ Write Right. In plus, DW1655 este caracterizata de modalitate convenabila de etichetare directa a discului prin gravare.

Cu tehnologia inclusa Light Scribe, DVD ReWriter BenQ DW1655 poate oferi utilizatorilor un mod convenabil de etichetare a discurilor prin gravarea suprafetei superioare, doar prin simpla rotire a discului si introducere cu partea de etichetat in dispozitiv dupa ce a terminat de scris informatiile pe disc. DVD ReWriter-ul BenQ DW1650/1655 ofera inscriptionare la viteza 16x pe medii optice DVD+R si DVD-R.

Inscriptoarele DVD DW1650/1655 BenQ sunt caracterizate de tehnologia proprietara BenQ Dual Cooling System ce reduce efectiv riscul de supraincalzire in timpul citirii si scrierii cu viteza mare si creste nivelul de fiabilitate. BenQ DW1650/1655 sunt doate si cu tehnologia exclusiva BenQ Write Right care da un control perfect asupra unghiului razei laser si energiei proiectate pe disc. DVD ReWriter-ele DW1650/1655 BenQ suporta atat medii DVD+R cat si DVD-R Double Layer cu viteze de inregistrare la 8x si respectiv 6x.

Echipate cu tehnologia BenQ SolidBurn, inscriptoarele DVD DW1650/1655 furnizeaza utilizatorilor scriere optica superioara cu viteza ridicata adaptata la caracteriticile mediului de inscriptionare in timp ce pastreaza o calitate de scriere excelenta. Utilizatorii pot alege sa activeze sau sa dezactiveze tehnologia SolidBurn la viteza mare folosind interfata aplicatiei QSuite.

Grupul BenQ este format din zece companii care opereaza independent, impartasind in acelasi timp resursele comune si asigurand sinergii intre ele. Grupul BenQ cuprinde companii precum AU Optronics Corporation, al treilea lider mondial in productia de paneluri LCD; Darfon Electronics Corporation; Daxon Technology Inc; Airoha Technology Corporation; Copax Photonics Corporation; Darly Venture Inc; BenQ Guru Software Co. Ltd; Philips BenQ Digital Storage; si Cando Corporation. Cifra de afaceri in anul 2004 la Grupul BenQ a depasit 10,8 miliarde dolari SUA.

Corporatia BenQ este formata din trei grupuri principale de afaceri Computing Products, Digital Media si Mobile Business. Chiar daca toate grupurile acestea de afaceri prezinta o gama larga de produse, fiecare din ele se concentreaza pe furnizarea de solutii orientate spre consumator, in special pe un stil de viata digital. Cifra de afaceri in 2004 a depasit 5,1 miliarde dolari SUA. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati BenQ.com.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri