Compania sud-coreeana Samsung Electronics a prezentat in cadrul targului de telefonie mobila de la Barcelona telefonul Galaxy S II, cea de a doua versiune a popularului model Galaxy S, lansat in iunie anul trecut.

Galaxy S II utilizeaza Android 2.3 (denumit „Gingerbread”), cea mai noua si mai rapida versiune a sistemul de operare dezvoltat de Google.

Telefonul are un procesor dual-core care permite navigare web rapida si este echipat cu o camera ce permite realizarea de fotografii de 8 megapixeli si de filme full HD de 1080p.

Telefonul include Samsung Hubs, un set de aplicatii mobile integrate lansat in premiera de companie si prin care utilizatorii au acces la carti, reviste, jocuri mobile si retele sociale.

Producatorul sud-coreean Samsung Electronics este al doilea jucator mondial pe piata de telefoane mobile cu vanzari de aproximativ 280 de milioane de unitati in 2010. Telefonul Samsung Galaxy S este unul dintre cele mai populare modele lansate de companie, acesta avand vanzari de circa 5 milioane de exemplare in mai putin de patru luni.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce poate noul Xiaomi cu camera de 108 MP