Operatorul telecom Orange Romania si producatorul de gadgeturi Parrot vor introduce pe piata autohtona primul elicopter care poate fi controlat, cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat, prin iPhone, iPod Touch sau iPad.

AR Drone poate fi achizitionat la un pret de 320 euro, fiind disponibil pentru comanda de luni, pe site-ul Orange. Din data de 25 februarie, elicopterul poate fi achizitionat si in magazinele Orange.

“AR Drone este foarte usor de pilotat atat in casa, cat si afara, si efectueaza manevre de zbor intocmai ca un elicopter real. Are doua camere de luat vederi, una in fata si una dedesubt, indreptata catre sol, si datorita tehnologiei Augmented Reality, camerele transmit imaginile in timp real pe iPhone, iPod touch sau iPad. Astfel, navigarea devine mult mai interactiva”, conform oficialilor Orange.

Pentru a pilota AR Drone este necesara aplicatia AR.FreeFlight. Aceasta poate fi descarcata gratuit din meniul App Store al iPhone, iPod touch si iPad.

iPhone poate fi achizitionat de la operatorii telecom Orange Romania, Vodafone si Cosmote, precum si din magazinele retailerilor traditionali.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
De urmarit pentru Black Friday 2018: Telefoane, laptopuri, fashion