Romsys il numeste pe Razvan Olteanu in functia de director de dezvoltare

Romsys, unul dintre principalii furnizori de solutii si servicii informatice din Romania, a anuntat numirea lui Razvan Olteanu in functia de director de dezvoltare incepand cu luna februarie 2011.

”Experienta lui Razvan ca Alliances & Marketing Director cu siguranta va aduce viziunea si abordarea de care avem nevoie. Am incredere ca in noua formula, Romsys isi va consolida pozitia pe care a obtinut-o in ultimii ani pe piata integratorilor IT”, a declarat Horatiu Berdila, CEO Romsys.

Inainte de a fi numit pe noua pozitie, Razvan Olteanu a ocupat in cadrul Romsys pozitia de partner/solution manager si ulterior, pe cea de alliances & marketing – pozitii de pe care a fost implicat in gestionarea si coordonarea relatiei Romsys cu parteneri de talie globala precum Cisco, Dell, EMC, HP, IBM, Microsoft, Oracle, SAP, Symantec si Wincor Nixdorf.

Razvan Olteanu a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti si urmeaza in prezent cursurile EMBA ale Universitatii Economice si de Afaceri din Viena.

Romsys a fost creata in 1993, fiind preluata la finalul lui 2007 de New Frontier Holding, concern austriac.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri