Fostul lider libian Muammar Gaddafi a fost executat in timp ce era detinut de trupele revolutionare, alaturandu-se astfel listei dictatorilor care au cunoscut un sfarsit violent, precum Nicolae Ceausescu si Saddam Hussein, si ale caror ultime momente au fost filmate, scrie 9AM.ro preluand informatiile din presa internationala.
Multi fosti dictatori au sfarsit prin a fi impuscati, natura rece si sangeroasa a ultimelor momente fiind o tema comuna, chiar daca circumstantele au variat, comenteaza Daily Mail in editia electronica.

Dictatorul roman Nicolae Ceausescu si sotia sa au fost condamnati la moarte de un tribunal militar, dupa un scurt proces, in ziua de Craciun in 1989. Dupa proces, celor doi le-au fost legate mainile la spate si au fost impuscati de un pluton de executie. De asemenea, maresalul Ion Antonescu, fostul lider roman din perioada razboiului, a fost adus in fata plutonului de executie la 1 iunie 1946.

Citeste mai multe despre asemanarile dintre Gaddafi si Ceausescu pe 9AM.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri