Rezultatele companiei au fost sustinute de divizia de distributie si transport marfuri si de segmentul pietei interne a SUA, care au contribuit, de asemenea, si la obtinerea unui profit de 1,06 miliarde dolari, in crestere cu 14% fata de valoarea de 930 milioane de dolari, inregistrata anul trecut.

In plus, UPS a livrat 965 milioane de colete, ceea ce reprezinta o crestere de 0,7% fata de trimestrul trei din 2010.

„UPS a obtinut din nou o crestere puternica a castigurilor trimestriale in contextul unei decelerari a exporturilor din Asia si intr-un mediu economic global dificil. Modelul nostru global s-a dovedit solid pe parcursul trimestrului si avem in continuare incredere in propria capacitate de a obtine rezultate bune atat in conditii economice favorabile, cat si dificile”, a declarat Scott Davis, presedinte si CEO al UPS, intr-un comunicat.

UPS a anuntat, de asemenea, ca isi mentine perspectiva de crestere a profitului in 2011, de 4,15 miliarde de dolari - 4,40 miliarde de dolari.

Citeste si:

La inceputul lunii octombrie, UPS a anuntat introducerea a doua noi servicii de returnari pentru clientii din 30 de tari din Europa, inclusiv din Romania, oferind companiilor si destinatarilor coletelor posibilitatea de a controla mai usor modul de returnare si schimbare a articolelor expediate.

In plus, luna trecuta, compania a anuntat o extindere semnificativa a centrului sau aerian european din Koln, Germania. Investitia in valoare de 200 milioane de dolari va folosi tehnologia de ultima generatie a UPS pentru a imbunatati eficienta si a sustine cresterea constanta din regiunea europeana.

UPS este unul dintre liderii la nivel global in domeniul logisticii, oferind o gama larga de solutii, printre care se numara transportul de colete si marfuri, facilitarea schimburilor comerciale internationale. Cu sediul central in Atlanta, SUA, UPS deserveste peste 220 de tari si teritorii din intreaga lume.