De curand o stire a explodat in presa noastra, desi fusese anticipata de mai multa vreme: proiectul gazoductului Nabucco – denumirea venea de la vestita opera a lui Verdi – nu este sustinut de catre Baku, scrie Adevarul.ro.

Din acel moment, a plouat cu acuze, unele intemeiate. Evident, nici agitatorii diferitelor pozitii nu putea lipsi, asa ca si-au dat si ei in petec.

Talentul si energia consumata in aceste tipuri de vorbarii ma face sa cred ca as deveni cel mai bogat om din lume daca as reusi, impreuna cu studentii mei, sa cream o micro-centrala electrica care sa converteasca vorbele in wati.

Grav e ca la politicieni cantitatea de vorbe goale e atat de mare, incat ar fi posibil sa le ia foc gura, de la atata mers in gol al instalatiei ce ar prelucra zbuciumul maselelor ce le merg acestora singure – deoarece in prea rare cazuri creierul le stabileste frecventa si calitatea.

Este timpul, totusi, sa ne gandim serios si sa facem aici o scurta analiza, deoarece cele de mare intindere le fac alte institutii ale statului, iar autorul nu poate spera decat, cel mult, la faptul ca unii dintre cei ce vor lucra la ele vor avea in vedere si cateva din opiniile exprimate aici.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Analiza: De ce nu vorbesc candidatii la prezidentiale despre economie