Hashtag-ul RoyalBaby a devenit principalul trend pe Twitter la putin timp dupa ce ducesa de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, a nascut o fetita, potrivit unui anunt facut de platforma de socializare, citata de hollywoodreporter.com. Astfel, nasterea printesei regale a generat peste 4.500 de mesaje pe minut pe Twitter. Varful conversatiilor pe platforma de microblogging despre acest subiect a fost inregistrat la ora locala 11:25 (13.25 ora Romaniei), adica dupa circa zece minute de la momentul in care a fost facut anuntul oficial privind nasterea fetitei, scrie Mediafax.

Totusi, interesul pe Twitter pentru nasterea printesei regale a fost mai scazut decat cel manifestat de internauti, in iulie 2013, dupa ce ducesa de Cambridge l-a nascut pe printul George, primul sau copil. Atunci, anuntul referitor la nasterea bebelusului regal a generat peste 25.300 de mesaje pe minut pe Twitter, in momentul in care a fost inregistrat varful de activitate pe aceasta platforma de microblogging. Ducesa de Cambridge a nascut o fetita, sambata, la ora locala 08.34 (10:34, ora Romaniei), la maternitatea spitalului St. Mary din Londra, bebelusul fiind al doilea copil al cuplului princiar si al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, potrivit BBC.

Mai multe locuri simbol din Londra, luminate in roz in onoarea fetitei ducesei Catherine

Mai multe locuri si constructii simbol din Londra, intre care Tower Bridge, London Eye si Trafalgar Square, au fost luminate in culoarea roz, sambata seara, pentru a sarbatori nasterea fetitei ducesei de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, potrivit The Independent. Atat Tower Bridge, cat si London Eye, uriasa roata de pe malul Tamisei, si fantanile din celebra Trafalgar Square, care se numara printre principalele atractii turistice din Londra, au sarbatorit, in stilul propriu, nasterea fetitei ducesei Catherine.

Luminate in roz, toate aceste locuri si constructii simbol au facut deliciul turistilor care s-au aflat sambata in Londra. Ducesa de Cambridge a nascut o fetita, sambata, la ora locala 08.34 (10:34, ora Romaniei), la maternitatea spitalului St. Mary din Londra, bebelusul fiind al doilea copil al cuplului princiar si al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, potrivit BBC.

Citeste si:

Ducesa Catherine, in varsta de 33 de ani, a nascut in aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a nascut si pe printul George, primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, pe 22 iulie 2013. Printul William, sotul ducesei Catherine, a fost prezent la nasterea celui de-al doilea copil al sau, al carui nume nu a fost facut inca public. Membrii familiei regale britanice, in frunte cu regina Elizabeth a II-a, au fost informati imediat privind nasterea bebelusului. In onoarea stranepoatei sale, regina Elizabeth a II-a a purtat sambata, in timpul angajamentelor sale publice, o tinuta de culoare roz.

Ducesa Catherine si mica printesa regala au parasit maternitatea sambata seara, in aceeasi zi in care s-a nascut fetita, intrucat familia regala britanica doreste sa se intoarca rapid la viata cotidiana. Bebelusul este al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa bunicul sau, printul Charles, tatal sau, printul William, si fratele sau, printul George.

In varsta de 32 de ani, printul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupa locul al doilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa tatal sau, printul Charles. Pe 29 aprilie 2011, casatoria grandioasa a printului William cu Catherine Middleton, celebrata la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat in fata camerelor video ale presei din lumea intreaga, lumea intreaga fiind fascinata de acest cuplu tanar care intruchipeaza fata moderna a celei mai celebre familii regale.